Canapele Teodora

Canapea FLORINA

Descriere canapea FLORINA:

Canapea Florina ext 3L: 225 x 105 x H- 99 cm; extensie utilă: 193 x 140 cm


Florina este o canapea elegantă datorită piciorului cromat şi braţelor accesorizate cu elemente de lemn, pretabilă în special camerelor de zi.
Florina este o canapea extensibilă foarte confortabilă atât pe timp de zi, cât şi pentru dormit, fiind realizată pe saltea cu arcuri tip relaxa, iar stofa pentru tapiţerie este matlasată pe vatelină groasă.


Extensia este uşor de realizat datorită celor 2 seturi de balamale, cele basculabile la şezut şi cele cu resort de la nivelul spătarului.
Se poate completa cu fotolii Florina fixe, sau cu fotolii Melania extensibile. De asemenea puteţi decora camera de zi şi în varianta unui set de 3L-2L-1L, optând pentru o canapea Florina de 3L, o Melania de 2L şi un fotoliu fix Florina sau unul extensibil Melania.

Tapiţeria din stofă este de tip water repellent (impermeabilă), cu proprietăţi de blocare a absorbţiei lichidelor. Aceasta este tratată special cu un strat protector care blochează pătrunderea lichidelor in fibra stofei. Astfel, este foarte uşor să ştergeţi lichidele de pe canapea.


• Extensibilă, Saltea pe arcuri tip relaxa, Ladă de depozitare, Perne dehusabile


Pentru a prelungi durata de viaţă a canapelei va sfătuim să strângeţi canapeaua pe timpul zilei.


Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook

Schita montaj