Canapele Teodora

Despre noi

S.C. TEODORA-COM S.R.L. are ca obiect de activitate producerea de mobilier – tapiţerie pentru amenajarea spaţiilor interioare.

Coltar Carol despre

Principale obiective ale societăţii

Activitate

Producem o gama variata de produse de tapițerie. Canapele fixe sau extensibile pe saltea relaxa sau arcuri sinusoidale, fotolii extensibile sau fixe, colțare extensibile, paturi tapițate.

Calitate și seriozitate

Cu o experiența in producția de canapele începând din 1996 suntem dedicați calității și excelentei in industria mobierului tapitat. Fiecare produs este fabricat manual in întregime de noi. Toate materialele folosite sunt de înaltă calitate și respecta standardele in vigoare.

Promptitudine

Execuția si livrarea produselor este un element foarte important pentru noi, astfel comenzile sunt finalizate conform termenelor stabilite.

Producţia de bază a societăţii

Toate produsele dispun de ladă de depozitare şi se pot executa pe diferite dimensiuni, culori sau ţesături (stofă, pluş).

Fotoliu este confortabil, uşor de utilizat şi ocupă puţin spaţiu fiind ideal atât camerelor de zi cât şi spaţiilor mici, cum ar fi, dormitoarele de tineret sau cele ale copiilor. Produsul este disponibil atât cu braţele simple sau accesorizate cu elemente de lemn.

Canapele atât extensibile cât şi fixe destinate amenajării livingurilor, sufrageriilor, dormitoarelor, dar şi a birourilor. Pentru fiecare model de canapea este conceput de asemenea şi un model de fotoliu. Unele dintre fotolii pot fi extensibile.

Colţare cu un design minimalist, elegant şi cu o saltea moale, este special conceput pentru camerele de zi.Salteaua este realizată pe arcuri sinusoidale şi poliuretan. Datorită pernelor aparente de la şezut care sunt realizate din poliuretan şi vatelină groasă şi a pernelor moi de spătar, colţarul Simona este foarte moale şi confortabil fiind alegerea ideală pentru timpul petrecut cu cei dragi în timp ce vizionaţi serialul preferat.

Partener

Cel mai important partener al societăţii este DEDEMAN. Astfel produsele noastre le puteţi regăsi în reţeaua de magazine DEDEMAN.